VNSG Congres

4 & 5 oktober 2016

Programma

Onderstaand tref je het eerste deelprogramma* van het VNSG Congres aan. Deze pdf’s kun je downloaden en uitprinten.

– Klik hier voor een overview van de programmatijden
Klik hier voor een overview van het eerste deel van het programma op 4 oktober
Klik hier voor een overview van het eerste deel van het programma op 5 oktober

* sessies bijgewerkt tot en met 23-05-2016. Alle wijzigingen ontvangen na 23-05-2015 zijn nog niet verwerkt.

Uitgelicht!

 1. Booking.com – De “reis” naar S/4HANA Finance van Booking.com om door real-time inzicht en gebruiksvriendelijkheid de manier van werken te veranderen.
 2. Bavaria – Recentelijk is Bavaria gemigreerd naar de Business Suite on HANA. Hun ervaringen m.b.t. de HANA-strategie, de leveranciersselectie, de migratie en de gebruikersbeleving zullen worden toegelicht.
 3. Jacobs Douwe Egberts (JDE) – Hoe kan Cloud for Customer (C4C) worden ingezet voor een optimale klantbenadering en wat zijn de ervaringen van JDE bij de roll-out in 10 landen met een brede scope.
 4. Lamb Weston / Meijer – Concur is de SAP-oplossing voor Travel & Expense Management. Lamb Weston / Meijer vertelt over de toegevoegde waarde voor de business en over de integratie tussen Concur en de Business Suite.
 5. Alliander – Met inzet van de modernste SAP-technologie is Alliander erin geslaagd om een KPI-dashboard neer te zetten dat ervoor zorgt dat de organisatie makkelijker en leuker kan worden bestuurd. Gebruikers staan in de rij om er ook mee te werken.
  Logos presentaties uitgelicht web

SAP Roadmap sessies door internationale SAP Experts

Vele internationale SAP experts geven een SAP Roadmap sessie tijdens het VNSG Congres. Klik hier voor een overzicht.

Keynotes 4 oktober

 1. Trendwatcher Farid Tabarki doet met zijn Studio Zeitgeist onderzoek naar de (Europese) tijdgeest met thema’s als radicale decentralisatie, transparantie en de opkomst van de vloeibare economie. Opgedane inzichten worden verwerkt tot concrete adviezen en projecten waar veel organisaties hun voordeel mee doen. Klik hier voor zijn bio.
 2. De SAP keynote maken we snel bekend!

Keynotes 5 oktober

 1. Hala Zeine, Head of SAP Portfolio Strategy & Pricing Management, adviseert de SAP board over de accenten die moeten worden gelegd bij het ontwikkelen van en het investeren in technologische oplossingen. Zij vertelt gepassioneerd over belangrijke trends, de drijfveren achter de SAP productstrategie en hoe deze zaken het uiteindelijke portfolio en de pricing beïnvloeden. Klik hier voor haar bio.
 2. De afsluitende keynote maken we snel bekend!
Zet in je agenda (oktober)

kalender-4   kalender-5