VNSG Congres

4 & 5 oktober 2016

Programma

Het VNSG Congres programma staat online in onze speciale SAP HANA Cloud applicatie (te bekijken met IE9+, Chrome, Firefox en Safari).

Klik hier voor het programma.

U kunt filteren op onderwerp en meer informatie vinden over de sponsoren en sprekers: handig! De VNSG Congres app voor mobiele telefoon of tablet is verkrijgbaar in de App Store en Google Play (hierin kunt u uw eigen agenda samenstellen).

Overview programma en sessies*

Onderstaand treft u de overviews van de sessies per dag aan. Deze pdf’s kunt u downloaden en uitprinten. Let op: de pdf’s zijn niet altijd up-to-date. De meest recente versie van het programma vindt u in de SAP HANA Cloud applicatie of in de VNSG Congres app.

– Klik hier voor een overview van de programmatijden
Klik hier voor een overview van de parallelle sessies op 13 oktober
Klik hier voor een overview van de parallelle sessies op 14 oktober
Klik hier voor een overview van de parallelle sessies op 15 oktober
Klik hier voor een overview van de workshops en masterclasses op 13 oktober
Klik hier voor een overview van de workshops en masterclasses op 14 oktober
Klik hier voor een overview van de workshops en masterclasses op 15 oktober

* sessies bijgewerkt tot en met 09-10-2015. Alle wijzigingen ontvangen na 09-10-2015 zijn niet verwerkt.

Internationale SAP Experts geven update!

Vele internationale SAP experts geven een update tijdens het VNSG Congres. Klik hier voor een overzicht.

Keynotes 13 oktober

  1. Rolf Schumann, CTO SAP EMEA & MEE,vertelt in zijn keynote presentatie meer over hoe te innoveren met SAP technologie en oplossingen. Klik hier voor zijn bio.
  2. Hoe komt het dat organisaties niet snel genoeg leren en innoveren? Keynote spreker Jef Staes geeft antwoord. Hij put uit zijn rijke ervaring als expert op het vlak van business- en cultuurinnovatie. Klik hier voor zijn bio.

Keynotes 14 oktober

  1. Augusto Abbarchi, SAP Senior Vice President en Global Head of Maintenance, gaat tijdens zijn keynote presentatie in op SAP Support Services en hoe organisaties daarmee waarde kunnen creëren. Klik hier voor zijn bio.
  2. Als trendwatcher en internet-ondernemer houdt Sander Duivestein zich bezig met de impact van digitalisering en robotisering op onze samenleving. Wat zijn o.a. de gevolgen van Big Data op werk, leven en inkomen? Relevant en razend interessant! Klik hier voor zijn bio.

Keynotes 15 oktober

  1. Sven Denecken, SAP Global Vice President Co-Innovation and Strategy, deelt tijdens zijn keynote presentatie zijn uitgebreide kennis over S/4HANA, de nieuwe generatie ERP. Klik hier voor zijn bio.
  2. Het doel van kunstenaar, technoloog en filosoof Koert van Mensvoort is, om onze co-evolutionaire relatie met technologie beter te begrijpen en een pad naar de toekomst uit te stippelen dat zowel bevredigend is voor de mensheid als voor onze planeet. Nobel, nuttig en goed gebracht! Klik hier voor zijn bio.

Eat & Meet lunchsessies

Drie dagen, drie relevante topics per dag. We laten u heel gericht kennis opdoen over het onderwerp van uw voorkeur. Ook tijdens het nieuwe ‘Eat & Meet’. Gezellige, nuttige en vooral interactieve lunchsessies voor VNSG-licentieleden. U reserveert vooraf een stoel naast voor u interessante vakgenoten. Zo combineert u lunch met snel bouwen aan relevante contacten, kennis en ervaring! Het inschrijven voor Eat & Meet is inmiddels gesloten en kan alleen nog onsite op 13, 14 en 15 oktober.

Workshops

Na drie succesvolle jaren staan er wederom workshops op het programma. Dit jaar kunt u hands-on aan de slag met: Every Angle, FPM Solutions, The Next View, SUPERP en Accenture. Klik hier voor meer informatie.

Masterclasses

Nieuw dit jaar zijn de interactieve masterclasses, waarin u meer leert over een specifiek onderwerp. Acorel, Capgemini, Ctac, Rond Consulting, Again by Lakran, Ordina, Atos, SUSE, Creetion, KPMG Advisory en Launch HCM verzorgen voor u interessante masterclasses. Klik hier voor meer informatie.

Zet in je agenda (oktober)

kalender-4   kalender-5