VNSG Congres 2014: De gebruiker centraal

We leven in een tijdperk waarin technologische ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen. Het ongekende wordt mogelijk. De tijd waarin een IT-systeem leidend was en de mens zich moest aanpassen, ligt definitief achter ons. De gebruiker staat steeds meer centraal. Zo ook in de wereld van SAP.

User Experience Design, User Centered Design en Design Thinking worden gebruikt om een flexibel en gebruiksvriendelijk SAP-systeem te creëren. Een systeem dat nauw aansluit op de wensen van organisatie en eindgebruiker, veilig en compliant is én toegevoegde waarde voor de business biedt. Dat SAP-systeem maakt gebruik van technologieën als cloud, mobility en HANA, zonder daarbij afbreuk te doen aan bestaande investeringen.

Maar al die snelle ontwikkelingen en mogelijkheden werpen ook vragen op, zoals: “Hoe volg ik alle ontwikkelingen? Heb ik alle informatie die ik nodig heb? Wat betekent dit voor mijn bedrijf en ons bestaande landschap? Hoe zorg ik ervoor dat alles in elkaar past? Hoe houd ik de kosten in de hand? Hoe gaan anderen hiermee om en wat zijn hun ervaringen?”.

De antwoorden hoort u tijdens het VNSG Congres op 3 en 4 april in het MECC in Maastricht. Dé plek waar de SAP-community jaarlijks bijeenkomt. En waar dit jaar de gebruiker centraal staat. Laat u informeren over de laatste SAP-ontwikkelingen, leer van andere gebruikers, doe waardevolle contacten op en laat u inspireren door nieuwe mogelijkheden.

Tot ziens in Maastricht!